Meer grip op de werkplek

De Lean consultant en organizer

in de Haarlemmermeer

Haarlem, Amsterdam en omgeving

Voor begeleiding en advies bij

Thuiswerken

Overvolle mailboxen

Verlies aan overzicht

Verouderde instructies

Geconcentreerd werken

Jouw medewerkers zijn professionals en weten prima hoe ze hun taken uit moeten voeren. Maar structuur is niet de sterkste kant. Documenten liggen digitaal vast, maar het is niet meer duidelijk wat nu de laatste versie is. De mailbox moet worden bijgehouden maar er komt gewoon te veel binnen. Werkinstructies zijn verouderd of er wordt niet mee gewerkt. De afspraak is om papierloos te werken, maar er ligt nog veel op bureaus. Het thuiswerken kent grote voordelen, maar het zicht is een beetje weg.

Herkenbaar?

In teams of met een-op-een begeleiding kunnen we kijken waar het probleem precies zit. Met praktische handvatten kan ik helpen de knelpunten op te lossen. En afhankelijk van de vraag kunnen we bepaalde Lean technieken in zetten. Of het nu gaat om aanleren van nieuwe vaardigheden, het opstellen van werkinstructies, het oplossen van een acuut issue of het begeleiden van teams, er zijn vele mogelijkheden bespreekbaar.

Meer Grip is gecertificeerd Master Black Belt Lean Six Sigma

Contact

Je kunt contact met mij opnemen via mijn contactformulier. Of laat een boodschap achter via 06 4 666 8540. In beide gevallen neem ik z.s.m. contact met je op.