Meer Grip is ook meer rust, ruimte en overzicht

Efficiënt werken, structuur aanbrengen en minder stress ervaren, zijn onderwerpen die al heel wat jaren mijn interesse hebben en onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik heb mij verdiept door hiermee in de praktijk aan de slag te gaan, het zelf te ervaren en verschillende studies te volgen op dit gebied.

Ik heb meerdere coachingsopleidingen gedaan, waaronder een uitgebreide erkende opleiding tot Stress en Burnout Coach en een erkende algemene opleiding tot coach. In 2007 ben ik in aanraking gekomen met Lean Six Sigma en sinds 2010 mag ik mij gecertificeerd Master Black Belt Lean Six Sigma noemen. Ik ben lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burn out coaches (VESB | ACSB) en lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Inmiddels heb ik honderden mensen opgeleid in methoden rondom efficiënt werken en Lean (Management). In de particuliere sector heb ik mijn kennis uitgebreid onder andere via de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Mijn missie

Wist je dat er inmiddels 1,3 miljoen werknemers en 89.000 ZZP’ers zijn met burn-outklachten? En dan hebben we het nog niet gehad over het aantal mensen met stress. Het kan je dagelijkse leven aardig in de weg zitten. Hoe fijn is het om met de juiste begeleiding weer terug te komen in het werkzame leven en dagelijkse taken weer te kunnen oppakken. Een hoge werkdruk, een verkeerde werk-privé balans of het in de lucht houden van te veel ballen kan een oorzaak zijn voor het ontwikkelen van klachten. Met een evidenced based coachingsaanpak kan ik je leren weer met meer veerkracht in het leven te staan.

Overzicht en veerkracht

Waarom dan de combinatie met Professional Organizing en Lean Consultancy? Het werken aan individuele veerkracht kan in veel gevallen voldoende oplossing bieden. Maar een te hoge werkdruk in organisaties of onoverzichtelijkheid in huis of administratie vergen net een andere aanpak. En is dit nu een oorzaak of gevolg van de stressklachten? Het efficiënter inrichten (leanen) van processen kan tijd en kosten besparen en hoe mooi is het als dat met meer tevredenhed bij medewerkers en klanten zou kunnen. En hoewel het misschien minder voor de hand liggend klinkt, ook thuis spelen processen zich af.

Met mijn achtergrond als Stress- en Burnoutcoach, Lean Consultant en Professional Organizer ben ik in staat om op maat te werken aan die zaken die jou als individu, team of organisatie belemmeren.

Je kunt bij mij terecht voor

Coaching en advies op gebied van stress en burn-out, efficiënt(er) werken en aanbrengen van meer structuur in huis of op kantoor.

Astrid

Wiltjer

Vertrouwen staat voor mij bovenaan in onze samenwerking