Meer grip op stress en burn-out

Jouw stress en burn-out coach

in de Haarlemmermeer

Haarlem, Amsterdam en omgeving

of online

Voor hulp bij

Stressklachten

Burnout

Hoge werkdruk

Te druk leven

Verlies van overzicht

Stress burn out coaching op locatie in Hoofddorp Haarlemmermeer of online
Burnoutcoach Haarlemmermeer Hoofddorp of online

Een vol hoofd

Je hoofd zit vol en het is moeilijk om je nog goed te concentreren. De werkdruk is hoog en je lijkt niet meer te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden. Je hebt steeds minder plezier in of tijd voor leuke dingen. Er komt steeds minder uit je handen.

Eigenlijk heb je ook geen zin meer om dit verder te lezen, hoewel je heel graag van je klachten af wilt. Maar goed bedoelde tips van anderen hebben ook al niet geholpen.

Herkenbare spanningsklachten?

Je bent niet de enige met klachten van stress, overspannenheid of burn out. Maar elke situatie is weer uniek.

Je kunt bij mij terecht voor stress en burn-out coaching. Ik kan je helpen om weer grip terug te krijgen op je dagelijks leven met minder stress en meer veerkracht en assertiviteit.

Mocht je ook problemen hebben met teveel spullen in huis of een onoverzichtelijke administratie, dan help ik je daar ook graag mee als de tijd daar rijp voor is. Ik lever altijd maatwerk.

In 6 stappen meer grip op stress

#1 Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw doelen en wensen rondom jouw spanningsklachten. We bekijken wat je vragen zijn en mijn mogelijkheden om jou te begeleiden. Ik werk vanuit jouw kracht en maak gebruik van verschillende methodieken en inzichten uit de theorie en praktijk op een gestructureerde manier.

#2 Op weg naar meer grip: inzicht

Op basis van ons gesprek gaan we aan de slag met het stappenplan, waarbij acceptatie en inzicht een belangrijk onderdeel zijn. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn locatie in Hoofddorp of online.

#3 Op weg naar meer grip: herstel

In deze fase gaan we aan de slag met zaken die je herstel bevorderen. Er is aandacht voor ingesleten patronen en emoties. Stap voor stap op weg naar meer grip. Maar jij bepaalt het tempo.

#4 Oplossingen voor meer grip

We werken hier aan het versterken van vaardigheden, maar meer grip krijgen gaat ook over loslaten. Tijdens het hele traject werken we met concrete oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

#5 Tussentijdse vragen

Tussen onze afspraken in ben ik via e-mail bereikbaar voor vragen, zodat je zoveel mogelijk voortgang kunt maken in jouw tempo.

#6 Terug naar rust en overzicht

Geleidelijk pak je je taken en activiteiten weer op. Zodra je doelen zijn bereikt en je zelf voldoende aan de slag kunt met nieuwe inzichten, sluiten we het traject af.

Meer Grip is lid van Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches

Contact

Je kunt contact met mij opnemen via mijn contactformulier. Of laat een boodschap achter via 06 4 666 8540. In beide gevallen neem ik z.s.m. contact met je op.