Meer grip op woning en spullen

Jouw Professional Organizer

in de Haarlemmermeer

Haarlem, Amsterdam en omgeving

of online

Voor hulp bij

Uitstelgedrag

Verhuizing

Gebrek aan
structuur

Organiseren van ruimtes

PGB budget

Je bent druk met werk of studie, de zorg voor kinderen, ouders of andere familieleden. En als het mee zit, blijft er nog iets tijd over voor jezelf. Dan kan het op orde houden van huis en spullen er bij in schieten.

En om in je eentje op te ruimen kost te veel tijd en energie. De spullen in huis stapelen zich op en je verlangt naar meer rust. Het nemen van beslissingen kan lastig zijn.

Herkenbaar?

Ik help je om weer grip en structuur te krijgen op het dagelijks leven en orde in huis.

Heb je specifieke vragen over organiseren, of weet je niet meer waar te starten, dan bepalen we samen het plan en gaan aan de slag.

Het kan zijn dat je aan de slag wilt met één of meerdere ruimtes in huis, garage of kantoor. Maar ik lever ook diensten bij (de voorbereiding van) een verhuizing of bij het maken en werken met een dagindeling. Ik lever altijd maatwerk.

In 6 stappen meer grip op woning en spullen

#1 Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw doelen en wensen. We bekijken de mogelijke aanpak. Ik maak gebruik van verschillende methodieken en inzichten uit de coaching, professional organizing en Lean methodes.

#2 Plan op meer grip

Op basis van ons gesprek maak ik een voorstel op waar we mee aan de slag kunnen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ook een of meerdere keren online (via video bellen) afspreken.

#3 Samen aan de slag

In deze fase gaan we online of bij jouw thuis op een praktische manier aan de slag met het plan op meer grip. Je neemt stap voor stap beslissingen over jouw spullen. Jij bepaalt het tempo.

#4 Zelf aan de slag

In de tussentijds kun je met inzichten die je tijdens het traject op doet en de praktische tips zelf aan de slag.

#5 Tussentijdse vragen

Tussen onze afspraken in ben ik via e-mail bereikbaar voor vragen, zodat je zoveel mogelijk voortgang kunt maken op jouw tempo.

#6 Rust, ruimte en overzicht

Zodra je doelen zijn bereikt en je zelf voldoende aan de slag kunt met nieuwe inzichten en het opruimen van evt. andere plekken in huis, sluiten we het traject af.

Meer Grip is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO

Contact

Je kunt contact met mij opnemen via mijn contactformulier. Of laat een boodschap achter via 06 4 666 8540. In beide gevallen neem ik z.s.m. contact met je op.